Összmagyar Középiskolás Tábor, 2024. augusztus 25-30.

 Az iskolai küldöttségbe az alábbi űrlapon:  https://forms.gle/5dgjefDY9MTQ7VMS6 lehet jelentkezni (péntek reggelig!) a főgimnazistáknak.
Információk a tovább gomb után.


 

 
 
Felhívás

Összmagyar Középiskolás Táborok

A Rákóczi Szövetség 2024 nyarán több mint 10 ezer Kárpát-medencében és a nagyvilágban élő magyar fiatal számára szervez táborokat Sátoraljaújhelyen, a magyar fiatalok egyik meghatározó találkozási helyszínén, a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban.

 A legendás és nagy hagyományú Összmagyar Középiskolás Tábor négy különböző időpontban is megvalósul 2024 nyarán. A táborok alkalmanként 500 középiskolást tudnak fogadni.

 Az Összmagyar Középiskolás Táborok időpontja:

 

·         2024. augusztus 25-30.  - a gimnázium által választott időpont

A táborokba a Rákóczi Szövetség középiskolai szervezetei jelentkezhetnek. Minden középiskolai szervezet tetszőlegesen egy tábort választhat, ahová 20 fő jelentkezhet legfeljebb 2 kísérő tanárral együtt.

 Jelentkezési határidő: 2024. május 24. (péntek)

 Jelentkezés a Rákóczi Szövetség SZTORIK felületünk iskolai szervezésben.

A tábor részvételi díja: 10 000 forint/fő diákonként. A kísérőtanárok esetében nincs részvételi díj. A részvételi díjat a jelentkezést követően elektronikusan kell befizetni, amelynek részleteiről tájékoztatást küldünk.

A tábor helyszíne: Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont (Sátoraljaújhely, V. István király útja 123.; www.rakoczihotel.hu)

Utazás: Az utazás szervezetten történik, ennek részleteiről a jelentkezést követően küldünk tájékoztatást. 

A Rákóczi Szövetség a tábor teljes időtartamára felügyeletet biztosít, így diákjaik abban az esetben is részt vehetnek a táborban, ha iskolájuk nem tud pedagógus kísérőt biztosítani.

További részletek a jelentkezést követően. Kérdés esetén Kürthy Andrea munkatársunk áll rendelkezésre: kurthy.andrea@rakocziszovetseg.hu; +36 30 590 1845

 

Budapest, 2024. április 12.

 

Csáky Csongor,

a Rákóczi Szövetség elnöke nevében,

 

Kürthy Andrea

 
2024.05.10