A Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült Barlay Bence, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium igazgatója 2023. március 14.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adott át  Barlay Bencének, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium igazgatójának kiemelkedő iskolavezetői és közösségteremtő tevékenysége, a keresztény nevelés ügyét elkötelezetten szolgáló, több évtizedes pedagógusi pályája elismeréseként.
 
https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/03/a-kituntetes-nemzetmegtarto-erot-jelent

Cikk a Magyar Kurírban  Képek a tovább gomb után.


tovább »
2023.03.15

A Gelsey Vilmos-díj a szoborral kitüntetésben Barlay Bence, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium igazgatója részesült, 2022. december 17.

A Gelsey Vilmos-díj a szoborral kitüntetésben olyan személy részesülhet, aki hosszú idő óta példát jelentő módon szolgálja a keresztény értékekre épülő magyar társadalom fejlődését, a gazdaság, a kultúra erősítésével is a keresztény nevelés ügyét.
Az idén a Gelsey Vilmos-díj a szoborral kitüntetésben: Barlay Bence, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium igazgatója részesült a keresztény nevelés ügyének több évtizedes, elkötelezett szolgálatáért. A díjat dr. Kiss-Rigó László püspök és Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter adta át.
A Gelsey-nagydíjat eddig megkapta Jelenits István Sch.P., Farkas István Sch.P., Baranyi Károly, Hoffmann Rózsa, Balog Zoltán és legutóbb  Korzenszky Richárd OSB.
Gratulálunk!
(Kép nagyítása rákattintással.)

tovább »
2022.12.18

Lakatos Máté tanár úr doktori fokozata, 2022. május

Gimnáziumunk tanára, Lakatos Máté tanár úr tegnap, május 3-án summa cum laude minősítéssel megvédte phd disszertációját. A doktori dolgozat címe: Hinni és tenni: hit és cselekvés kapcsolata, és ezek háttere a vallási tanításban Sajjid Qubnál, a ǧāhilijja terminus vizsgálatán keresztül szemléltetve
Szívből gratulálunk a tanár úrnak!

tovább »
2022.05.04

Magyar ezüst érdemkereszt kitüntetés, 2019. augusztus 16.

Gimnáziumunk szervezési igazgatóhelyettese, Turócziné Pesty Ágnes augusztus 20. alkalmából magas állami elismerésben részesült. Áder János köztársasági elnök úr a magyar ezüst érdemkereszt kitüntetést adományozta a tanárnőnek több évtizedes tanári és iskolaépítő tevékenységéért. Szívből gratulálunk!
tovább »
2019.08.17