5.-es, 6.-os és 9.-es tanulók laptopjához a regisztrációt november 30-ig kell elvégezni

A regisztráció menetének leírása:  https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834 (TESZEK - Szülői felület)


 
 
Amennyiben kérdésük merülne fel, vagy segítségre van szükségük, kérjük, hogy Sinkó Rita titkárnőnek írjanak  sinkor@szig.hu  címre vagy laptop@szig.hu címre.
 
 
Az iskolának szóló hivatalos tájékoztatás szövege:

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatni szeretnénk arról, hogy elindult az RRF-1.2.1 projekt következő, az 5., 6. és 9. évfolyamos tanulókat célzó eszközbeszerzésének előkészítése, amelynek keretében már elérhető a regisztrációs felület a szülők, törvényes képviselők számára.

Ezeknek az évfolyamoknak tervezetten 2024 tavaszán kerülnek kiszállításra az eszközök, kérjük, hogy legyenek szívesek ezt az ütemezést a szülők, törvényes képviselők irányába is kommunikálni, elkerülendő azt a félreértést, hogy az 5., 6. és 9. évfolyamos diákok már azokból az eszközökből is kaphatnak, amelyek még az idén megérkeznek az intézményekbe (a 7. és 10. évfolyamos diákok számára).

A regisztrációs folyamat támogatása érdekében az alábbiakhoz szeretnénk kérni a segítségüket:

 

A személyes használatra szolgáló IKT-eszköz átvételéhez a szülőnek/törvényes képviselőnek regisztrálnia kell eszközigényét a KRÉTA Rendszerben elérhető „Tárgyi eszköz ügyintézés" felületen. Ezzel kapcsolatban:

 

 

·         A szülők 2023. november 30-ig tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül. Kérjük, hogy legyenek szívesek erről tájékoztatni az érintett szülőket az intézményeken keresztül annak érdekében, hogy a határidő lejárta előtt minden, eszközt igénylő diák esetében megtörténjen a regisztráció. A regisztráció menetéről ezen a linken olvashatnak a szülők. Kérjük, kommunikációs lehetőségeiket felhasználva értesítsék a regisztrációról az összes érintett szülőt/törvényes képviselőt, és lehetőségeikhez mérten segítsék a szülőket/törvényes képviselőket a regisztráció folyamatában, technikai problémáik megoldásában, például a regisztráció lebonyolítására alkalmas számítógép biztosításával az intézményben.

 

 

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Szíves együttműködését dr. Lángi Alajos projektvezető nevében is köszönöm. 

Üdvözlettel:


 

 

 

Csernák András
projektkoordinátor
RRF-1.2.1-2021-2021-00001
Klebelsberg Központ

2023.11.20