Koronavírus - új szabályok, 2020. november 11.

Tisztelt Szülők!

A 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet értelmében a korábbi igazgatói levélnek megfelelően november 11-től gimnáziumunkban az 5-8. évfolyam normál, a 9-12. évfolyam digitális tanrend szerinti oktatásban vesz részt. November 12-13-án mindkét tagozat számára az eddigi órarendnek megfelelően reggel 8.00-kor kezdődik a tanítás. Főgimnáziumban az EduBase platformon keresztül jelzik a tanárok az óraszervezés módját, amely lehet zoom-os online óra, önálló tananyagfeldolgozás vagy felvett óra megtekintése. Az algimnáziumban tantermi keretben zajlanak az órák.
Elképzelésünk szerint jövő hétre elkészül a két tanrendre egyidejűleg alkalmazható új órarend. Ezzel kapcsolatban a későbbiekben küldünk tájékoztatást.
Hamarosan módosítjuk az új helyzethez alkalmazkodó iskolai protokollt is.

Kérjük támogató együttműködésüket, üdvözlettel, Barlay Bence igazgató

tovább »
2020.11.11

Szent Imre nap koronavírus idején, 2020. november 5.

November 5-én, iskolánk védőszentjének ünnepén a koronavírus miatt nem tarthattuk meg hagyományos szent imre napi programjainkat, az előadásokat és a bált. Azonban a diákságot négy részre osztva a templomban és a díszteremben szentmisén vettünk részt. Külön öröm, hogy az egyik celebráns Máté Kristóf atya, gimnáziumunk öregdiákja volt.

tovább »
2020.11.05