Tájékoztató az ebédbefizetésről

Június hónapra vonatkozó étkezési befizetéssel kapcsolatos tudnivalók

 

BEFIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

Figyelem! A 12. évfolyamosok csak akkor utaljanak, ha minden nap bejárnak ebédelni. Egyébként lehetőségük van csak egyes napokra befizetni, ezt egyénileg készpénzzel tehetik meg a pénztárban készpénzes ebédbefizetési időben!

2019. május 8-ig regisztráció az alábbiak szerint:

-          Aki még nem regisztrált, annak a http://goo.gl/forms/zbBTR6I3D6xI7THJ3 címen található regisztrációs lapon meg kell adnia egy e-mail címet és a következő adatokat:

o   Tanuló oktatási azonosítója (7-essel kezdődő 11 jegyű szám)

o   Tanuló neve

o   Tanuló osztálya a 2018/2019. tanévben

o   Tanuló kedvezményre jogosultsága

-          Aki már regisztrált korábban, de újabb tanulót kíván felvenni, a teljes regisztrációt valamennyi tanulóra újból el kell végezni.

-          Aki már regisztrált, de e-mail címet szeretne változtatni, az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen jelezze a régi és az új cím megadásával.

-          Aki már regisztrált, de a kedvezményes státuszban változás történt, vagy étkezési típust (ebéd, napközi) szeretne váltani az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen jelezze.

-          Aki már regisztrált és nincs változás, annak semmilyen regisztrációval kapcsolatos feladata nincsen.

 

2019. május 11-ig:

A megadott e-mail címre értesítő levelet küldünk a tanulónként utalandó (érvényes lemondásokkal korrigált) összegről és a bankszámlaszámról.  Figyelem! Egyes levelező rendszerek a spam vagy promóciós könyvtárba teszik ezt a levelet!

2019. május 13-15. között:

Ebben az időszakban kell az átutalásnak megérkeznie az iskolába. Az utalást tanulónként kell elvégezni, a közlemény első 11 karakterének az oktatási azonosítónak kell lennie, majd utána kérjük a tanuló nevét és osztályát is beírni.

Fontos, hogy csak azokat az utalásokat tudjuk fogadni

- amelyekről előzetesen kiküldtük az értesítő e-mailt (a regisztráció határidőig megtörtént), 

- pontosan az az összeg került átutalásra, ami az e-mailben szerepel,

- a közlemény első 11 karaktere az oktatási azonosítót tartalmazza,

- az utalás május 15-ig beérkezik a bankszámlára,

egyébként az összeg automatikusan visszautalásra kerül.

 

2019. június 3-tól:

Számlák és ebédjegyek átvétele a pénztárban. Kedvezményes ebédjegyet csak a kedvezményre jogosító nyilatkozat leadása (minden tanév elején szükséges) után lehet átvenni! Nyomtatvány található a portán, a pénztárablakban vagy lejjebb letölthető.

 

 

BEFIZETÉS KÉSZPÉNZZEL

 

2019. május 20-21-én:

Készpénzes ebédbefizetés az iskola pénztárában. Részletek a LETÖLTHETŐ TÁBLÁZATBAN

2019. május 28-án:

Pótbefizetés csak készpénzzel lehetséges.

KEDVEZMÉNYES EBÉDET BEFIZETNI CSAK NYILATKOZAT LEADÁSÁVAL LEHETSÉGES!

 

REGGELI BEFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Reggelit a büfében lehet befizetni, mindig előre egy hétre.
Befizetés: hétfőtől csütörtökig a büfé nyitva tartása alatt (7.30-15.00)

Egy reggeli 250 Ft (egy hétre 1250 Ft). Lehetséges csak bizonyos napokra befizetni, de lemondani nem lehet a befizetett reggelit.

 

Étkezési befizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdés, probléma esetén Huszákné Bartoss Gitta pénztárost lehet keresni az 1-466-5088/133 telefonszámon vagy az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen.

Budapest, 2019. május 6.                                                                                                                                                                                                                                                                               Barlay Bence igazgató