Ebédbefizetési tudnivalók szeptember hónapra

 Információk a tovább gomb után.


 

Szeptember hónapra vonatkozó étkezési befizetéssel kapcsolatos tudnivalók

 

BEFIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

2019. augusztus 14-ig regisztráció az alábbiak szerint:

-          Aki még nem regisztrált, annak a https://forms.gle/kWNHLN6uvhEMKZzx9 címen található regisztrációs lapon meg kell adnia egy e-mail címet és a következő adatokat:

o   Tanuló oktatási azonosítója (7-essel kezdődő 11 jegyű szám)

o   Tanuló neve

o   Tanuló osztálya a 2019/2020. tanévben

o   Tanuló kedvezményre jogosultsága

-          Aki már regisztrált korábban, de újabb tanulót kíván felvenni, a teljes regisztrációt valamennyi tanulóra újból el kell végezni.

-          Aki már regisztrált, de e-mail címet szeretne változtatni, az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen jelezze a régi és az új cím megadásával.

-          Aki már regisztrált, de a kedvezményes státuszban változás történt, vagy étkezési típust (csak ebéd, ebéd + uzsonna) szeretne váltani az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen jelezze.

-          Aki előző tanévben már regisztrált és nincs változás, annak semmilyen regisztrációval kapcsolatos feladata nincsen (évfolyam előreléptetést automatikusan elvégezzük).

 

2019. augusztus 17-ig:

A megadott e-mail címre értesítő levelet küldünk a tanulónként utalandó (érvényes lemondásokkal korrigált) összegről és a bankszámlaszámról.  Figyelem! Egyes levelező rendszerek a spam vagy promóciós könyvtárba teszik ezt a levelet!

2019. augusztus 21-23. között:

Ebben az időszakban kell az átutalásnak megérkeznie az iskolába. Az utalást tanulónként kell elvégezni, a közlemény első 11 karakterének az oktatási azonosítónak kell lennie, majd utána kérjük a tanuló nevét és osztályát is beírni.

Fontos, hogy csak azokat az utalásokat tudjuk fogadni

- amelyekről előzetesen kiküldtük az értesítő e-mailt (a regisztráció határidőig megtörtént), 

- pontosan az az összeg került átutalásra, ami az e-mailben szerepel,

- a közlemény első 11 karaktere az oktatási azonosítót tartalmazza,

- az utalás augusztus 23-ig beérkezik a bankszámlára,

egyébként az összeg automatikusan visszautalásra kerül.

 

2019. augusztus 27-tól:

Számlák és ebédjegyek átvétele a pénztárban. Kedvezményes ebédjegyet csak a kedvezményre jogosító nyilatkozat leadása után lehet átvenni! Minden tanévben új nyilatkozat szükséges! Nyomtatvány található a portán, a pénztárablakban vagy lejjebb letölthető.

 

BEFIZETÉS KÉSZPÉNZZEL

2019. augusztus 27-28-án:

Készpénzes ebédbefizetés az iskola pénztárában. Részletek a TÁBLÁZATBAN!

2019. szeptember 3-én:

Pótbefizetés csak készpénzzel lehetséges.

KEDVEZMÉNYES EBÉDET BEFIZETNI CSAK NYILATKOZAT LEADÁSÁVAL LEHETSÉGES!

 

REGGELI BEFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Reggelit a büfében lehet befizetni, mindig előre egy hétre.
Befizetés: hétfőtől csütörtökig a büfé nyitva tartása alatt (7.30-15.00)

Egy reggeli 250 Ft (egy hétre 1250 Ft). Lehetséges csak bizonyos napokra befizetni, de lemondani nem lehet a befizetett reggelit.

 

Étkezési befizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdés, probléma esetén Huszákné Bartoss Gitta pénztárost lehet keresni az 1-466-5088/133 telefonszámon vagy az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen.

Budapest, 2019. július 10.                                                                                                                                                                                                                                  Barlay Bence   igazgató

MEGJEGYZÉS:

AZ ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK EGÉSZ ÉVBEN AKTUÁLISAN A FELSŐ MENÜ EBÉDBEFIZETÉS MENÜPONTJÁN LESZ LÁTHATÓ, A FŐOLDALON NEM!

 

2019.06.23